Φυτώριο Τσεσμελής

To Baxture είναι φυσικό προϊόν που προέρχεται 100%  από φυσικούς ιστούς φυτών της Οικ. Theaceae.

Περιγραφή

To Baxture είναι φυσικό προϊόν που προέρχεται 100%  από φυσικούς ιστούς φυτών της Οικ. Theaceae. Τα συστατικά του είναι ασφαλή τόσο για τα φυτά όσο και για τους ανθρώπους και το περιβάλλον.

ΔΡΑΣΗ

Το Baxture είναι πλούσιο σε φυσικά αντιοξειδωτικά και βοηθά στην προστασία των κυττάρων από συνθήκες στρες όπως χαμηλές, υψηλές θερμοκρασίες. Τα φυσικά  εκχυλίσματα που περιέχει βοηθούν στην επούλωση πληγών των φυτικών επιφανειών, ενώ προστατεύουν τις τελευταίες από τη βλαβερή δράση της ηλιακής ακτινοβολίας.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε φρούτα, κηπευτικά, ανθοκομικά, σε θερμοκηπιακές καλλιέργειεςς καθώς και σε υπαίθριες. Οι εφαμρογές να γίνονται νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα.

ΔΟΣΗ

Διαφυλλική εφαρμογή: 500 cc/ L
Η δόση να προσαρμόζεται ανάλογα με την ηλικία των φυτών και τις καιρικές συνθήκες. Συστήνεται η επανάληψη της εφαρμογής 2-3 φορές σε διαστήματα των 8-10 ημερών. Προτείνεται να γίνεται καλό λούσιμο της φυλλικής επιφάνειας.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Η εταιρία εγγυάται τη σύνθεση και το περιεχόμενο του προϊόντος. Ο χρήστης είναι υπεύθυνος για κάθε ζημιά που οφείλεται σε λάθος χρήση του προϊόντος μη σύμφωνη με  τις αναγραφόμενες οδηγίες στην ετικέτα.

ΣΥΝΔΥΑΣΤΗΚΟΤΗΤΑ

Να μη συνδυάζεται με προϊόντα που έχουν ισχυρή όξινη ή αλκαλική αντίδραση.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Μπορεί να προκαλέσει αφρό εάν ανακινηθεί με δύναμη. Να μην χρησιμοποιείται  όταν επικρατεί βροχή, παγετός, και δυνατή ηλιακή ακτινοβολία. Δε λερώνει τους καρπούς και τα φύλλα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ P:

P101:Σε περίπτωση που απαιτηθεί ιατρική συνδρομή, να παράσχεται η συσκευασία του προϊόντος ή η ετικέτα.
P102: Μακριά από παιδιά.
P270: Μην τρώτε, πίνετε, καπνίζετε όταν χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πατήστε εδώ

Χαρακτηριστικά
Βάρος1,1 kg
Διαστάσεις8 × 8 × 26 cm

Το Καλάθι μου 01.

Κατηγορίες 02.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ