Φυτώριο Τσεσμελής
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΝΕΚΤΑΡΙΝΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ
ΚΛΑΡΙΣ

Η Κλαρίς είναι μια κιτρινόσαρκη ποικιλία μέσης-όψιμης εποχής ωρίμανσης

TSESMELIS
ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ
//Ποικιλία Νεκταρινιού Κλαρίς

Κλαρίς

Καθαρό και λαμπερό χρώμα καρπού εξωτερικά, πολύ μεγάλη παραγωγή κάθε χρονιά
01.

Λίγα λόγια για την ποικιλιά Κλαρίς

Η Κλαρίς είναι μια κιτρινόσαρκη ποικιλία μέσης-όψιμης εποχής ωρίμανσης.

Προέρχεται από τυχαίο σπορόφυτο του προγράμματος ανακάλυψης νέων ποικιλιών της Γαλλικής εταιρίας PSB με έδρα στην Μούρθια της Ισπανίας. Ως δέντρο έχει ημι-πλαγιόκλαδη συμπεριφορά και λαίμαργη ανάπτυξη. Μπορεί να ευδοκιμήσει σε περιοχές με λίγες ή πολλές ώρες ψύχους. Ανθίζει σε όψιμη εποχή και έχει πλούσια ανθοφορία.

Το φρούτο έχει μέγεθος ΑΑ και σχήμα σφαιρικό. Η Κλαρίς εισέρχεται γρήγορα σε παραγωγή η οποία είναι κάθε χρονιά σε υψηλά επίπεδα.

Η γεύση της είναι πολύ καλήαρωματική και υπόξινη.

Το χρώμα του καρπού εξωτερικά είναι ελκυστικό, έντονο κόκκινο στο μεγαλύτερο μέρος της επιφάνειας με έντονο και το πορτοκαλί όμως. Δεν παρουσιάζει σπασμένο πυρήνα.

Δεν παρουσιάζει σχίσιμο εξαιτίας βροχών. Έχει πολύ καλή σκληρότητα και είναι εύκολη στη συγκομιδή για τον παραγωγό.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ

ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ