Φυτώριο Τσεσμελής
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΜΗΛΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ
ΝΤΕΒΙΛ

Η Ντεβίλ είναι μια πρώιμη ποικιλία με έντονο κόκκινο χρωματισμό.

TSESMELIS
ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ
//Ποικιλία Μηλιάς Ντεβίλ Γκαλά

Ντεβίλ

Έντονο, σκούρο κόκκινο χρώμα, πρωιμότερη συγκομιδή σε σχέση με τις άλλες γκαλά
01.

Λίγα λόγια για την ποικιλιά Ντεβίλ

Η Ντεβίλ είναι μια πρώιμη ποικιλία τύπου Γκαλά με πολύ έντονο κόκκινο χρωματισμό.

Προέρχεται από τυχαία επιλογή σποροφύτου του Zanzi-Ιταλία. Ως δέντρο έχει μέτρια λαιμαργία. Ανθίζει  μαζί με τα Γκόλντεν Ντελίσιους και επικονιάζεται από τις Γκόλντεν, Γκράνυ Σμιθ, Φούτζι και Τζερομίν. Εισέρχεται γρήγορα στην καρποφορία και έχει μεγάλες αποδόσεις κάθε χρονιά με μικρό βαθμό παρενιαυτοφορίας.

Ο καρπός έχει μέγεθος 65/80. Το χρώμα του καρπού είναι έντονο, σκούρο κόκκινο. Η σάρκα του είναι τραγανή και χυμώδης και η γεύση του είναι γλυκιά. Συντηρείται ως τον Δεκέμβριο σε απλές ψυκτικές εγκαταστάσεις και ως τον Μάρτιο σε θαλάμους ελεγχόμενης ατμόσφαιρας.

Σημαντικό πλεονέκτημα της Ντεβίλ είναι ο πρωιμότερος χρωματισμός της σε σχέση με άλλες Γκαλά και η δυνατότητα αξιοποίησης της από την αγορά νωρίτερα.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΙΜΑΝΣΗΣ

ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ