Φυτώριο Τσεσμελής
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Scroll Down

Μιρέλ: Ένα εξαιρετικό συμπύρηνο ροδάκινο

MirEl®

Σε συνεργασία με τον μεγαλύτερο εκδότη ποικιλίων στην Ευρώπη (IPS) το φυτώριο μας ανακάλυψε την Μιρέλ. Ένα εξαιρετικό συμπύρηνο ροδάκινο. Χαρακτηριστικό του γνώρισμα είναι το πορτοκαλί χρώμα της σάρκας όταν είναι έτοιμο για συγκομιδή. Πέραν τούτου τα υπόλοιπα του γνωρίσματα είναι επίσης εντυπωσιακά. Μεγάλη αντοχή στο δέντρο κατά την συγκομιδή χωρίς να εκβιάζει χρονικά τον παραγωγό να το μαζέψει γρήγορα. Ανθεκτικότητα στην μονίλια. Εντυπωσιακές παραγωγές από τα πρώτα χρόνια της καλλιέργειας (σε κτήματα 3 ετών επισημάνθηκαν ως και 3 τόνοι το στρέμμα). Πλούσια ανθοφορία και παραγωγή κάθε χρονιά.

Σε άριστη συνεργασία με την βιομηχανία Venus Growers προχωρούμε στην υλοποίηση ενός μεγάλου σχεδίου φύτευσης της συγκεκριμένης ποικιλίας η οποία με τα εξαιρετικά της ποιοτικά γνωρίσματα θα αντικαταστήσει τις παλαιότερες ποικιλίες που συγκομίζονται την ίδια εποχή.

Σημαντικό είναι να γνωρίζετε πως η ποικιλία προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα και για κάθε ερώτηση μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς ή και στην βιομηχανία Venus.

  • 0 Comment

Leave a Reply

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ