Φυτώριο Τσεσμελής
//ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. Πιστωτική/Χρεωστική/Προπληρωμένη Κάρτα

Η εταιρία μας δέχεται τους ακόλουθους τύπους πιστωτικών, χρεωστικών καρτών, προπληρωμένων καρτών και  που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αγορές μέσω Internet, VisaVisa ElectronMasterCard

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας των προϊόντων, θα ζητηθεί από τον χρήστη της ιστοσελίδας -πελάτη να επιλέξει τον τρόπο πληρωμής της. Αν επιλέξει πληρωμή με χρήση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας αυτόματα θα μεταφερθεί μέσω ανακατεύθυνσης (re-direction) στο σύστημα της τράπεζας Πειραιώς, όπου και θα ζητηθεί να συμπληρωθεί ο αριθμός και ο τύπος της κάρτας, το ονοματεπώνυμο του κατόχου, η ημερομηνία λήξης της κάρτας καθώς και ο κωδικός επαλήθευσης CVV2 (για Visa) ή CVC2 (για MasterCard). Για το πρόγραμμα Verified by Visa, θα ζητηθεί επιπλέον ο κωδικός πιστοποίησης και το προσωπικό μήνυμα γνησιότητας (Personal Message), ενώ για το πρόγραμμα MasterCard SecureCode, θα ζητηθεί κωδικός πιστοποίησης (Secure Code).

Σημειώνεται ότι η εταιρία μας σε καμία περίπτωση δεν συλλέγει, ούτε αποθηκεύει με οποιοδήποτε τρόπο τα στοιχεία της κάρτας. Τα στοιχεία της πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας κρυπτογραφούνται και προστατεύονται με τη χρήση του πρωτοκόλλου Secure Socket Layer (SSL)-128-bit, κατά την ηλεκτρονική μεταφορά τους μέσω Internet. Η κάρτα του πελάτη χρησιμοποιείται μόνο για την εξόφληση της συγκεκριμένης αγοράς προϊόντων από το διαδικτυακό τόπο της εταιρίας μας και χρεώνεται μόνο με το ποσό της συγκεκριμένη συναλλαγής – παραγγελίας. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που θα χρησιμοποιείται η κάρτα για αγορά προϊόντων από την εταιρία μας μέσω του συστήματος της τράπεζας Πειραιώς θα πρέπει να καταχωρούνται εκ νέου όλα τα στοιχεία αυτής.

2. Μεταφορά ή Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Η εξόφληση των παραγγελιών μπορεί να γίνει και με μεταφορά ή κατάθεση χρημάτων σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς της εταιρίας μας (δικαιούχος Τσεσμελής Χαράλαμπος & ΣΙΑ Ο.Ε).

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και προς συμμόρφωση με τα ισχύοντα ευρωπαϊκά τραπεζικά πρότυπα οι αριθμοί λογαριασμών παρατίθενται και σε μορφή IBAN (International Bank Account Number).

ΤΡΑΠΕΖΑ: ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΡ. ΛΟΓ/ΜΟΥ: 6210 040 034 915
IBAN: GR24 0171 2100 0062 1004 0034 915

Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει απαραίτητα ως καταθέτης να συμπληρωθεί το ίδιο ονοματεπώνυμο που δηλώθηκε στην φόρμα παραγγελίας στην εταιρία μας και ως αιτιολογία «πληρωμή παραγγελίας, με κωδικό ………………», δηλαδή τον κωδικό που δίνεται αυτόματα από την εταιρία μας με την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Η αναγραφή των παραπάνω στοιχείων είναι απαραίτητη, προκειμένου η εταιρία μας να είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσει.

3. Αντικαταβολή (Μόνο Μετρητοίς)

Η αντικαταβολή διατίθεται μόνο με την επιλογή αποστολής με Ταχυμεταφορά (Courier) και αφορά όλη την Ελλάδα.

Η εξόφληση της παραγγελίας με αντικαταβολή, μπορεί να γίνει με την καταβολή μετρητών χρημάτων του αντίστοιχου ποσού της παραγγελίας στον υπάλληλο της εταιρίας ταχυμεταφορών ή της μεταφορικής εταιρίας κατά την παράδοση της παραγγελίας.

Οποιοσδήποτε άλλος τρόπος εξόφλησης του τιμήματος αποκλείεται.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ