Φυτώριο Τσεσμελής
//ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η αποστολή ή παραλαβή της κάθε παραγγελίας γίνεται με τους παρακάτω τρόπους:

  • με εταιρία ταχυμεταφορών (courier)
  • με μεταφορική εταιρία
  • με την παραλαβή από το κατάστημα μας

Όλες οι παραγγελίες με συνολικό βάρος μέχρι δέκα (10) κιλά αποστέλλονται με εταιρίες ταχυμεταφορών, ενώ όλες οι υπόλοιπες παραγγελίες -δηλαδή όσες υπερβαίνουν τα δέκα (10) κιλά ή αφορούν ογκώδη αντικείμενα – αποστέλλονται κατ’ επιλογή είτε με εταιρία ταχυμεταφορών είτε με μεταφορική εταιρία.

1. Χρόνος Αποστολής

Η εταιρεία καταβάλλει καθημερινά κάθε δυνατή προσπάθεια για την ασφαλή αποστολή κάθε παραγγελίας εντός μίας (1) με τρείς (3) εργάσιμες ημέρες. Εργάσιμες ημέρες θεωρούνται όλες εκτός Σαββάτου, Κυριακής και των επίσημων αργιών. Σε περίπτωση όμως καθυστέρησης για οποιονδήποτε λόγο που δεν οφείλεται στην ίδια, αλλά σε άλλους παράγοντες (όπως προμηθευτές, λόγοι ανωτέρα βίας κλπ) η εταιρεία δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης.

2. Μεγάλα Αστικά Κέντρα

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι τις 14:00 παραδίδονται την επόμενη εργάσιμη μέρα. Αφορά μόνο την αποστολή με Courier.

3. Υπόλοιπη Ελλάδα

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι τη 14:00 παραδίδονται μέσα σε δύο (2) με τρεις (3) εργάσιμες ημέρες. Εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές που ο χρόνος αποστολής μπορεί να είναι μεγαλύτερος.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ