Φυτώριο Τσεσμελής

ΒΕΡΙΚΟΚΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ
ΜΠΑΛΤΑΖΑΡ

Η Μπαλταζάρ (Baltazar Apricot) είναι μέσης εποχής ωρίμανσης αυτογόνιμη ποικιλία βερίκοκου πορτοκαλοκόκκινου χρώματος

TSESMELIS
//Ποικιλία Βερικοκιάς Μπαλταζάρ

Μπαλταζάρ

Ανεκτική στη σάρκα και αυτογόνιμη ποικιλία σε μια ενδιαφέρουσα εποχή ωρίμανσης.
  • :

Λίγα λόγια για την ποικιλία Μπαλταζάρ

Χαρακτηριστικά

Ποιοτικά χαρακτηριστικά καρπού και δέντρου
02. -
Ανοχή στην Σάρκα
90%
Σχίσιμο/σκάσιμο καρπού
10%
Μέγεθος καρπού
70%
Παραγωγικότητα
80%
Γεύση
75%

Η Μπαλταζάρ (Baltazar Apricot) είναι μέσης εποχής ωρίμανσης αυτογόνιμη ποικιλία βερίκοκου πορτοκαλοκόκκινου χρώματος.

Προέρχεται από το πρόγραμμα βελτίωσης ποικιλιών της Γαλλικής εταιρίας PSB με έδρα στην Μούρθια της Ισπανίας. Έχει λαίμαργη ανάπτυξη και η συμπεριφορά του δέντρου είναι ημι-πλαγιόκλαδη.

Ημερομηνία άνθισης: Campo Del Rio – Μούρθια – Ισπανία: 10 Μαρτίου 2022 και 20 Μαρτίου 2023

Ημερομηνία ωρίμανσης: 1 εβδομάδα πριν την Νελσον

Ευδοκιμεί σε περιοχές με μέσες ή πολλές ώρες ψύχους

Η παραγωγή της είναι υψηλή. Έχει πολύ καλή, γλυκιά και αρωματική γεύση

Ο καρπός έχει καλό μέγεθος (ΑΑ) και σχήμα σφαιρικό.

Η συνεκτικότητα της σάρκας είναι πολύ καλή. Δεν παρουσιάζει σχίσιμο ή προβλήματα ο καρπός μετά από βροχοπτώσεις

Ο χρωματισμός του καρπού είναι πορτοκαλί και κόκκινος στα σημεία που υπάρχει καλή ηλιοφάνεια.

Ανεκτική στη σάρκα και αυτογόνιμη ποικιλία σε μια ενδιαφέρουσα εποχή ωρίμανσης.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ

ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ;

ΚΛΕΙΣΙΜΟ