ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ΕΤΩN

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΩΝ

Τα Φυτώριo Τσεσμελή είναι μια εταιρία παραγωγής υγιούς και πιστοποιημένου πολλαπλασιαστικού υλικού. Στις εγκαταστάσεις μας παράγουμε κάθε χρόνο δενδρύλλια ροδακινιάς, νεκταρινιάς, βερικοκιάς, κερασιάς, μηλιάς, αχλαδιάς, αμυγδαλιάς, φιστικιάς, καρυδιάς κ.α. Σκοπός μας είναι η κάλυψη της διαρκούς ανάγκης των συνεργατών μας σε νέο γενετικό υλικό το οποίο θα βελτιώνει την ποιότητα και την ποσότητα της παραγωγής τους. Σε συνεργασία με τις πιο δυναμικές εταιρείες παγκοσμίως έχουμε παρουσιάσει στην Ελλάδα αρκετές νέες ποικιλίες τα τελευταία χρόνια. Η προσπάθεια αυτή συνεχίζεται και βελτιώνεται διαρκώς με επισκέψεις σε πειραματικούς αγρούς στο εξωτερικό αλλά και την δημιουργία μητρικής φυτείας εμβολιοληψίας και παρακολούθησης των νέων ποικιλιών σε προστατευόμενες περιοχές στην χώρα μας. Στόχος μας είναι η εξασφάλιση της επιτυχίας των συνεργατών μας.

 

 

Δείτε τις Ποικιλίες Δενδρυλλίων

 

Οδηγίες Καλλιέργειας

Οι οδηγίες αυτές περιλαμβάνουν χρήσιμες πληροφορίες για κάθε είδος που ενδιαφέρεστε να φυτεύσετε όπως φυτοπροστασία, λίπανση, κλάδεμα κ.α.
Περισσότερα

ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Χρησιμοποιούμε υγιές πολλαπλασιαστικό υλικό στα εμβόλια και στα υποκείμενα για να εξασφαλίσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.
Περισσότερα

ΠΑΡΟΧΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ

Με εμπειρία και άποψη ύστερα από την συνεχή ενημέρωση μας από επισκέψεις σε εκθέσεις και συνέδρια μπορούμε να συζητήσουμε μαζί σας και να επιλέξουμε την καλύτερη στρατηγική για την επόμενη επένδυση σας στον τομέα των φρούτων και των ξηρών καρπών.
Περισσότερα

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

Σε συνεννόηση μαζί μας αλλά και ανάλογα με τις ανάγκες σας μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε στην σωστή επιλογή των αποστάσεων φύτευσης.
Περισσότερα

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΩΝ

Περισσότερα